HTML

Receptek férfiaknak

Olyan egyszerű sütő/főző recepteket teszünk közzé, amiket pontosan követve gusztusos és ehető termékek jönnek létre. Kerüljük a bonyolult leírásokat és ködösítéseket.

Friss topikok

  • kitiltott bögre: fehér ember nem eszik ilyet. (2014.08.20. 06:16) A lecsó, mint olyan
  • lordjim: ennyi kovászt,egy tehénnek is sock (2013.09.06. 11:34) Kovászos kenyér
  • Mylady: Ezt az ajvárt sosem értettem, micsoda és mire jó. Az utóbbit most sem. (2013.08.13. 23:19) Ajvár
  • Manyecska: @l4c1: a hátsó gumit mért szoktad? Defektet kapsz sűrűn..? Most kísérleteznek tömör anyaggal a bel... (2013.03.21. 08:10) Csőben főtt sertésjava, pikáns mártással
  • fapad: ööö a bő lével főzött hús az bizony nem pörkölt. az a PAPRIKÁS. a pörkölt lényege, hogy igen rövi... (2013.02.13. 17:11) Nagyapám hagyatéka

Címkék

Tükörtojás

2011.10.04. 09:30 _atpijkamo

Veszel három tojást. Egy serpenyőt napraforgó olajjal beolajozol. A tojásokat fonoman ketté töröd, a fehérjét beleengeded a serpenyőbe, a sárgáját a tetejére, ne szakadjon ki. A sárgák legyenek kb. egyenlő távolságra egymástól. Tegyél rá fedőt, és lassú tűzön süssed. Akkor jó, ha a fehérje már megszilárdult, de a sárgája még nem. Ez még senkinek sem sikerült.

2 komment

Címkék: tojás serpenyő naprafogó olaj

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekferfiaknak.blog.hu/api/trackback/id/tr1003276849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.10.05. 11:16:34

na leírom a titkot: a serpenyőbe sokkal több olajat kell tenni, kb. egy ujjnyit. amikor az olaj forró, de még nem füstöl, akkor bele a tojásokat, hőmérsékletet ilyenkor picit le kell venni. amikor a fehérje már kemény, akkor fogunk egy szép mezei evőkanalat és a forró oljat rálögyböljük a tojások sárgájára addig, amíg szép fehér lesz a teteje, de belül még folyós a kiscsirke. kész is van.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.10.05. 12:00:41

:) Köszi! Na, legközelebb kipróblom.