HTML

Receptek férfiaknak

Olyan egyszerű sütő/főző recepteket teszünk közzé, amiket pontosan követve gusztusos és ehető termékek jönnek létre. Kerüljük a bonyolult leírásokat és ködösítéseket.

Friss topikok

  • kitiltott bögre: fehér ember nem eszik ilyet. (2014.08.20. 06:16) A lecsó, mint olyan
  • lordjim: ennyi kovászt,egy tehénnek is sock (2013.09.06. 11:34) Kovászos kenyér
  • Mylady: Ezt az ajvárt sosem értettem, micsoda és mire jó. Az utóbbit most sem. (2013.08.13. 23:19) Ajvár
  • Manyecska: @l4c1: a hátsó gumit mért szoktad? Defektet kapsz sűrűn..? Most kísérleteznek tömör anyaggal a bel... (2013.03.21. 08:10) Csőben főtt sertésjava, pikáns mártással
  • fapad: ööö a bő lével főzött hús az bizony nem pörkölt. az a PAPRIKÁS. a pörkölt lényege, hogy igen rövi... (2013.02.13. 17:11) Nagyapám hagyatéka

Címkék

Csőben főtt sertésjava, pikáns mártással

2012.12.19. 01:07 estrella negra

Magyarán- virsli mustárral. Ilyesmit mindenki tud készíteni, elég leballagni a boltba, megvásárolni a virslit, majd hazabócorogván néhány percig főzni azt, és utána jóízűen elfogyasztani. Ma már csillióféle virsli közül tud választani az egyszeri júzer, de sohase feledjük, hogy miként szarból nem lehet várat épít'ni, úgy nevezett matéria (már bocsánat, de) vörösáru készítésére sem alkalmas- ellentétben a honi élelmiszeripar idevonatkozó elképzeléseivel. Ezért jól tesszük, ha élünk a gyanúperrel, midőn ezer forint alatti virslivel találkozunk, hogy abban olyasmi is fellelhető, amit első pillantásra nem gondolnánk emberi fogyasztásra alkalmasnak. A szilveszter táján (Te, malac ne rugdoss!) gombamód' elszaporodó 5-600 forintos termékek láttán pedig legjobb, ha rögvest felvesszük a nyúlcipőt. Kiváltképp ügyeljünk a minőségre, amennyiben a virslit sütni akarjuk, mert ha óvatlanok vagyunk, előfordulhat, hogy őkelme formálisan szétfolyik a serpenyőben. Virslinket fogyaszthatjuk mustárral, tormával, majonézzel, kecsappal (vidéki viszonylatban kecsöppel), szilvalekvárral, vazelinnel, vagy amivel akarjuk. Aki látta a Különben dühbe jövünk című örökbecsű alkotást (jómagam vagy tízszer), az tudja, hogy hideg sör illik hozzá.

Jó étvágyat!

9 komment

Címkék: virsli

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekferfiaknak.blog.hu/api/trackback/id/tr334972515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.12.19. 01:15:34

Sertésjava, mi?! Hát a faszom nem kéne?

szakipeet 2012.12.19. 15:21:33

@agresszív kismalac: de. A magyar ember mán' csak ilyen, a gyesznóból minden részt felhasznál. Ha másba nem, virslibe :)

@estrella negra: Ez a Csőben főtt sertésjava, pikáns mártással című nagyszerű ételkompozíció pedig esélyes lenne az alábbi mesterséf-bajnokságon: redir.ec/receptjatek
Töltsd fel, én simán rád szavazok :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.12.26. 16:50:39

@szakipeet: Nem szeretem a 'töltés' szót.
Olyan baljóslatú.

Manyecska 2013.03.18. 19:48:17

Óvás! a virslit CSAK melegíteni kell,hivatalosan!
Igazán sajnálom hogy ennyit fáradtatok, kérem a poszt azonnali eltávolítását!!:DDD

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.03.18. 21:23:09

@agresszív kismalac: Én szeretem a "töltés" szót, sokat gyalogtúráztam rajta. Van, aki gátnak hívja. Folyók mellett húzódik. Újabban inkább az ártéri erdők mentén járok. Bár az utóbbi napokban nagy a szél, és kerékbiciklizni sincs kedvem, mert lefúj az acélvázrul. Ha mindezen problémák elmúlnak, újítom a hátsó gumim, és beveszem magam a Szigetközbe.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.03.18. 21:27:03

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Egyetértek, főzni nem szabad, mert a gyárban már megfőzték. Én viszont kitaláltam, hogy mikrohullámú párolóban jó 1-2 percig melegíteni. A műanyagot természetesen nem.

Manyecska 2013.03.21. 08:07:19

@agresszív kismalac: ÉPÍTŐ jellegű kritika, neszójjábe:D!!

Manyecska 2013.03.21. 08:10:34

@l4c1: a hátsó gumit mért szoktad? Defektet kapsz sűrűn..? Most kísérleteznek tömör anyaggal a belsőben, na kíváncsi leszek...asszongyák ha mindig kemény akkor ritkábban kapol defektet, már a gumi:)
süti beállítások módosítása